22-02-2012 Andrea and Gabor

Posted on 02/22/12 2 Comments Andrea and Gabor Discover Scuba DivingToday Andrea and Gabor from Miskolc, Hungary, came for a day of snorkeling. At least this is what they thought leaving their hotel. By the time we left towards our boat, Saifon, they was on their tripp for Discover Scuba Diving 🙂 We had an absolutely fantastic dive at Koh Klung Badan with multiple stingrays, and a second dive at Koh Krock with the resident big turtle. Both, Andrea and Gabor did exceptionally well with the skill practice and buoyancy control as well. Congratulation!
Ma Andrea és Gábor Miskolcról, eljöttek egy nap snorkelezésre. Legalább is igy gondolták a szállodájuk elhagyásakor. Mielőtt utunkat vettük a kikötőbe a Saifon nevű hajónkhoz, már a probamerülő program résztvevői voltak 🙂 Nagyon szép merüléseink voltak a Koh Klung Badan nevű szigetnél, ahol több ráját is láttunk, majd a Koh Krock szigetnél ahol is egy hatalmas rezidens teknőssel találkoztunk. Mind Andrea, mind Gábor nagyon ügyesen teljesitették a vizalatti gyakorlatokat és szinte tökéletes lebegőképsséggel birtak. Gratulálunk!

2 Comments

 1. dr Horváth Andrea says:
  Wednesday, February 29, 2012 at 10:58pm

  Nagyon kellemes napot töltöttünk a Pattaya környéki szigetek között hajókázva és természetesen búvárkodva. Valóban óriási élmény volt egy ilyen hatalmas és méltóságteljes teknőst ilyen közelről látni! Tomasz személyében pedig egy rendkívül kellemes, szimpatikus embert ismertünk meg, akinek nagy része volt abban, hogy ilyen jó volt az egyik utolsó napunk Thaiföldön. Ha valaha lesz még szerencsénk – és miért ne lenne! 🙂 – biztosan ismételten felkeressük a búvárbázist és talán akkor már mint “igazi” búvárokként merülünk Tomasz társaságában! Aki teheti, járjon arra!!

  Reply

  • Tomasz says:
   Wednesday, March 14, 2012 at 5:54pm

   Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat és természetesen várlak vissza benneteket 🙂

   Reply

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *